DIT WAS SECRET CINEMA’S EERSTE CLUBERVARING.

Je herinnert je vast de keer dat je voor het eerst naar een club ging. De spanning die je voelde toen je dronken na drie biertjes door de deur naar binnenwandelde. Thump vroeg bekende DJ’s naar hun eerste clubervaring en de verhalen die eruit kwamen, willen we graag met je delen. Vooral die van Secret Cinema. Dit jaar viert hij de 25ste verjaardag van zijn DJ-bestaan, een mooi moment om even terug te blikken hoe het allemaal begon.

Secret Cinema’s eerste clubervaring was in Parkzicht, de legendarische club in Rotterdam. 16 jaar was de DJ toen en van zijn ouders moesten hij om twaalf uur thuis zijn. Omdat hij zo een brave jongen was, stond hij er zelfs vaak al vroeger. Maar alleen om tegen zijn ouders te zeggen dat hij thuis was en dan terug richting Parkzicht te vertrekken. In Parkzicht kwamen alle soorten mensen samen: Feyenoord-hooligans, hoeren, feestende jongeren… Het creëerde een groot samenhorigheidsgevoel. Een sleutelfiguur binnen die samenhorigheid was Witte Piet: de vaste huisdealer van Parkzicht. Zijn naam kreeg hij door zijn wit haar en zijn witte snor.

Vandaag de dag is Parkzicht een restaurant geworden “voor mensen met een yacht en een Porsche Cayenne,” volgens Secret Cinema. Secret Cinema in zijn thuisclub zien draaien, zal dus niet meer gaan. Wil je toch per se Secret Cinema live zien, check dan onze partyagenda en feest alsof het terug je eerste club was.

ZOEKEN