CLUB BASIS IN UTRECHT

In januari 2015 rees er een nieuwe belofte in Utrecht: BASIS. In het voormalige pand van club LUX, aan de Oudegracht, werd een industriële bunker, zonder poespas, gedoe of overdreven versiering, ontwikkeld. In Basis moest het allemaal om de kwaliteit van de programmering gaan, terug naar de basis waar muziek en uitgaan om draait dus. Het gevoel dat je je weer even in de jaren ’90 waant, toen het clubleven nog sprankelend en nieuw was. Of dat gelukt is? Als we de reviews moeten geloven spant het erom.

‘OnUtrechts rauw!’, ‘Vet underground kleinschalig techno tentje!’, lezen we. Maar ook klachten over onvriendelijk personeel, lastig deurbeleid en de bar die te vroeg zou sluiten. Wij van Door zeggen: kom van die bank af en ga het zelf ervaren. Binnenkort vind je er genoeg lekkers uit de techno en house genre om die industriële bunker van Basis eens even van dichtbij te gaan bekijken! 

Check in onze party agenda welke feestjes er in club Basis in Utrecht op de planning staan en trek jezelf van die luie, ingezakte bank af! 

BASIS agenda