Deel 1: De meest bijzondere locaties tijdens ADE!

Eén ding is zeker: ieder heeft z’n eigen smaak. Zéker qua ADE feestjes. Stiekem zijn we erg benieuwd wat voor bijzondere locaties jou tijdens Amsterdam Dance Events van de bank af weten te krijgen. Om je tijdens deze drukke ADE 2015 dagen inspiratie te bieden, hebben wij een klein lijstje gemaakt met de meest bijzondere locaties die je in onze party agenda op Door vindt. Wedden dat jij tijdens ADE niet op de bank te vinden bent!?

OT301
Hou jij wel van een alternatief sfeertje tijdens ons jaarlijkse ADE festival? Een plek waar muziek samenkomt met heerlijk veganistisch eten, workshops en film? Dan ben je bij OT301 aan het juiste adres. Een filmhuis, restaurant, cultureel centrum en club in één, waar je tijdens ADE onder andere Aardvarck, Sarah Farina, Baris K, Mark Ernestus en Nobu kunt zien draaien.

OT301-you-enter-party-agenda

Gashouder
De Gashouder op het Westergasterrein heeft een reputatie hoog te houden – en lost de verwachtingen dan ook iedere keer weer in. Nog nooit een ADE feestje gehad hier? Dan wordt het hoog tijd! Tijdens ADE vind je er de heldenfeestjes van Awakenings – met eindbazen als Carl Cox, Joris Voorn en Speedy J. Dat zegt genoeg, toch?

gashouder-youenter-party-agenda-amsterdam

Canvas
Waar ooit de hard-ploeterende journalisten samenkwamen voor de lunch is er nu de intrigerende Club Canvas – dé plek voor foodies, cocktail liefhebbers en techno en house fans. Een pareltje om te ontdekken tijdens Amsterdam Dance Event. Deze ADE week bewonder je er onder andere Toby Tobias, Iamnobodi, Osunlade en Black Madonna. Niet de minste line-ups, nee! 

canvas-youenter-partyagenda-amsterdam

Op een andere locatie zoeken voor jouw ADE beleving? Vul je favoriete club in, in onze party agenda searchbar van Door en bestel meteen de officiële tickets! Goed gevoel he, van de bank af komen? 

 

Zoeken