ONS HOOGTEPUNT VAN HET AFGELOPEN WEEKEND!

Alles is techno tegenwoordig, zelfs je vrienden die een t-shirt van The Ramones in de Urban Outfitters kochten. Maar Anne Clark was al techno toen er van de Urban Outfitters nog lang geen sprake was. Vrijdag stond ze in het pittoreske Hengelo en ze liet met haar poëtische techno liveset een publiek achter dat na haar show helemaal flabbergasted was.

Anne Clark begon als verpleegster in een psychiatrische instelling, misschien dat dat haar gestoorde sound verklaart. In het begin van de jaren ’80 veroverde ze de wereld met haar hit Sleeper In Metropolis, een nummer dat nog steeds onze nekharen overeind doet staan. Daarna experimenteerde ze lustig verder met new wave en techno en legde zo de basis voor zowat elke rave waar je tegenwoordig je bank voor uit komt. Anne Clark mag dan Brits zijn, maar ze klinkt als de rauwste Duitse artist.

 

Anne Clark is helaas al terug vertrokken, maar als je meer technofeesten met vette techno artists wilt check dan onze partyagenda. Niet alleen vind je er een uit de kluiten gewassen agenda om uit te gaan in Nederland, België en de beste techno feesten in Berlijn, maar ook ticketsaan de originele prijzen.

ZOEKEN