Deze AirBNB’s mag je tijdens ADE 2015 niet missen!

We know. Amsterdam Dance Event is de allerleukste, meest slopende bezigheid die je als dance fan kunt bedenken. Iedere avond de mooiste feestjes, om de 10 meter een favoriete DJ die z’n kunsten vertoont en overdag de stad die barst van de bijzondere happenings, borrels, workshops en soiree’s. Als je niet op je fietsje kunt stappen maar afhankelijk bent van het OV, raden we je aan om ADE2015 dit keer eens relaxed vanuit een AirBNB te beleven. En dus tijdens ADE te overnachten in onze hoofdstad.Zo mis je niks van de actie, kun je kruipend naar huis en hoef je niet op een ingezakte studentenbank te powernappen. Om jullie party beesten en nachtdieren te helpen een keuze te maken brengt Door je een selectie van 6 te gekke appartementen, kamers, bed & breakfasts of woonboten. Kom ADE beleven, vanaf iemand anders z’n bank!


De bohemian woonboot
Op de Amstel, middenin het centrum, ligt de woonboot van Myra. En Myra heeft een goede smaak. Haar woonboot is niet alleen ruim, maar ook nog eens bizar goed ingericht. Go Bohemian tijdens ADE en kom op dit drijvende huis na al die denderende techno weer helemaal tot rust. Jij dobbert nog even door.

youenter-party-agenda

Barbecuen in het Penthouse

Zin om lekker posh te doen met je vrienden? Huur dan de AirBNB van Jorn. De Weber barbecue wacht je op het ruime dakterras op, evenals het briljante uitzicht op Leidseplein. Paar grillworsten halen en jij hebt om 5 uur ‘s ochtends je eigen, relaxte #ADE after-party.

you-enter-party-agenda-ade

Spotify pro als extra
Zoals je weet is Door gek op muziekliefhebbers. Martijn mag daarom in ons rijtje AirBNB tips voor ADE zeker niet ontbreken. Hij verhuurt z’n kamer (want is waarschijnlijk zelf toch de hele ADE week aan het club-hoppen) en biedt als extra gratis gebruik van zijn Pro Spotify account en superdik geluidssysteem. Alsof dat niet genoeg is heeft ie ook nog een oude pick-up en oldskool vinyltjes klaar liggen. Music nerds, start booking.

amsterdam-dance-eent-you-enter

360 graden genieten
Heb je wat centjes over? Kom dan met het pontje vanaf Centraal Station en maak de 5 minuut durende tocht naar de Panorama Suite. Een bed & breakfast die je 360 graden uitzicht geeft over het IJ. ‘s Ochtends uitbrakken van ADE feestjes was nog nooit zo mooi. Oja, en het kost wat, maar dan heb je er ook een ontbijtje van gastvrouw Anna bij!

youenter-ade-2015

Er staat een paard in de...

Ja, niet in de gang dus! Deze bizarre Loft in het hartje van Amsterdam heeft een paard in de woonkamer, twee enge kanibaal mannetjes in de badkamer en de leren bank trek je aan als een jas. Alles kunstzinnige gekheid op een stokje, maar daarnaast heb je ook nog eens een jacuzzi voor je moeie voetjes en krijg je 2 fietsen ter beschikking. Kun je mooi van het ene ADE feestje naar het andere trappen.

Door ade 2015

De 9 straatjes
Onze laatste ADE overnacht tip van AirBNB is misschien wat minder excentriek dan de andere appartementjes, maar locatie wijs is dit de beste. In de 9 straatjes, om de hoek van Felix Meritis, het hoofdkwartier van ADE, vind je dit strakke AirBNB appartement. Ga jij dus ook naar de ADE 2015 conferentie, of borrel jij iedere avond met je vrienden in de Grachtengordel bij een dikke label presentatie? Dan weten wij een adresje! Met uitzicht op het Amsterdamse kanaal, ja.

youenter-partyagenda-ade-2015

Heb jij je ADE appartement of slaapplek al gevonden en check je liever welke feestjes je van 14 t/m 18 oktober kunt gaan checken? Kijk dan snel op de party agenda van Door en scoor meteen de officiële tickets! Voelt goed he, om van de bank af te komen? 

 

Zoeken