Van ADE feest naar ADE borrel – hoe kom je er?

We zijn natuurlijk niet allemaal gezegend met een slaapplek op kruipafstand van je favoriete club  - al moet je onze AirBNB daarvoor tips zeker even checken! Voor iedereen die afhankelijk is van andere vervoersmiddelen dan de benenwagen, hier een lijstje van handige manieren van vervoer in Amsterdam tijdens Amsterdam Dance Event. ADE was nog nooit zo makkelijk, dus geen reden om op je ingezakte bank weg te rotten tijdens dit hemelse weekje dansen!

Huur een fiets!
Ok, stiekem toch een beetje benenwagen gebruik. Trap jezelf van de ene club naar de andere en fiets als een echte Amsterdam local langs alle ADE hoogtepunten met een bakfiets, tandem (met je nieuwe crush!) of solo fiets van MacBike. Goedkoop, snel én je kunt online reserveren.
 
van-a-naar-b-tijdens-ade-2015-youenter-partyagenda-fiets

Uber is overal
Naast lekkere muziekjes weten ze bij taxi bedrijf Uber ook wat een fijn starttarief is. Jij bepaalt of je een luxe auto wilt, of voor de simpele UberPOP gaat. Hoe dan ook, het zit net zo lekker als je eigen bank. Op de website krijg je meteen een schatting van de kosten. Kun jij mooi in je ADE budget inberekenen! 

van-a-naar-b-tijdens-ade-2015-youenter-partyagenda-uber

Segway to go
Waarschijnlijk kom je er de club niet mee in en is parkeren in het fietsenrek ook geen optie, maar als jij en je vrienden een unieke manier zoeken om tijdens Amsterdam Dance Event de toerist uit te hangen en van borrel naar diner te sjeezen, dan is een Segway de perfecte manier om snel overal te komen. Zie je misschien ook nog eens wat meer dan alleen maar ADE feestjes! 

you-enter-party-agenda-ade-2015-segway
Rock the boat

Als je dan toch met al je vrienden tijdens ADE lekker decadent gaat lopen doen, huur dan jullie eigen watertaxi mét catering. Rederij de Jordaan biedt prachtige tochtjes over de Amsterdamse kanalen. Kunnen jullie mooi de ADE pre-party al op de boot beginnen! Veel decadenter dan op je luie bank hangen, toch?  Goedkoper op het water vervoerd worden? Check dan de ‘normale’ water taxi

van-a-naar-b-tijdens-ade-2015-youenter-partyagenda-boot-varen

Met de Tuk-Tuxi
Niks geen vervuiling van het milieu, onvriendelijke chauffeurs of stilstaan in de file. Jij neemt de tuk tuk! Je boekt al een private tour vanaf 25 euro, dus tussen de ADE feestjes door kun je alle Amsterdamse hotspots ontdekken. Of van ADE feest naar ADE borrel – daar hoef je behalve te betalen helemaal NIKS voor te doen! 

van-a-naar-b-tijdens-ade-2015-youenter-partyagenda-tuk-tuk-taxi

Heb jij je vervoer tijdens Amsterdam Dance Event allang geregeld, maar heb je geen idee welke ADE feestje je moet pakken? Waar de dikste techno line-up te vinden is? Of waar jouw vrienden tijdens ADE te vinden zijn? Check dan de party agenda! 

 

Zoeken