OP WELK OUD EN NIEUW FEEST GA JIJ DIT JAAR LOS?

Het einde van 2015 is in zicht. Terugkijkend op afgelopen festivalzomer en alle toffe feestjes kom je tot de conclusie dat het een vet jaar is geweest. Dan kan het ook niet anders dan dat jij dit jaar nog beter af wilt gaan sluiten. Of blijf je liever op de bank hangen?

Maar weet jij eigenlijk al op welk oud en nieuw feest jij dit jaar samen met je vrienden staat?

Wat je ook gaat doen, je gaat zeker een feest van de jaarwisseling maken. Je kan natuurlijk los tijdens new years eve zelf, maar op 1 januari hoef je ook echt niet op de bank te blijven hangen. Want waarom zou je 1 januari niet gewoon mee pakken? Ben je er nog niet uit wat het deze oud en nieuw gaat worden? Wie weet helpt ons lijstje je van de bank af. 

MyHouse NYE & Day - 31-12 / 02.01 @RADION

Na een succesvolle zondag afsluiter van Amsterdam Dance Event met niemand minder dan Moodymann, zullen de mannen van My House nu ook oud en nieuw voor hun rekening nemen. De line up is nog niet bekend, maar bij RADION kom je in ieder geval tot 2 januari aan je trekken. 

Loveland Live 01.01.2016 @Mediahaven

Wie kan je verwachten? Matador, Mathias Kaden, Booka Shade, Extrawelt, Quazar, Arjuna Schiks and many more. En wat dit nieuwjaarsfeest zo bijzonder maakt? Loveland heeft alleen artiesten uitgenodigd die live on stage zullen spelen. Wij vinden dat in ieder geval heel erg dik! 

Het ultieme Sjonnie&Anita verkleedfestijn - 01.01.2016 @Westerunie

Hou je wel van een verkleedfeestje? Dan kan jij je lol op tijdens dit ultieme verkleedfestijn. Verkleedt als jeordinaire alter ego kan je dansen op de muziek van Daniel Sanchez, Idriss D, Primo Disco, Juan Sanchez and more.

Awakenings New Years Day special @Gasthouder
Wil je liever stampend het nieuwe jaar inluiden? Dat kan tijdens Awakenings New Years Day special met niemand minder dan Blawan, Chris Liebing, Len Faki and more. 

NYE Berlijn
Geen zin om in Nederland te blijven? Berlijn is erg populair om je oud en nieuw te vieren. Of je dit nu doet in de Tresor, Berghain en de Watergate, of gewoon op straat bij de Brandenburgertor of de Kulturbrauerei onvergetelijk zal het zeker worden. 

Meer feestjes ontdekken, of checken of er nog officiële tickets te koop zijn voor jouw favoriete new years eve avontuur? Klik dan gauw door naar Door’s party agenda!  

ZOEKEN