DEZE NIEUWJAARSTIPS HELPEN JE MET JE KEUZESTRESS!

De hoeveelheid feestjes op NYE en NYD om uit te kiezen, is gigantisch. En omdat een gigantische dosis keuzestress het laatste is waar wij je mee willen opzadelen, zijn we zo vrij geweest om een kleine selectie voor jou te maken. Graag gedaan, hoor.

In Den Haag is er de eerste editie van DOOP. Dit dope feest vind je in de Grote Kerk en focust op lokale helden en nationale helden zoals De Sluwe Vos en Dekmantel Soundsystem. Tijdens Reaktor kan je twee dagen lang helemaal los gaan. We hopen alvast dat dit dijk van een technofeest bovenaan je optielijst staat.  Maar er is geen betere naam om deze lijst mee te eindigen dan Booka Shade. Dit legendarische dj-duo staat op 1 januari op de line-up van Loveland Live. Is er een betere manier om 2016 te beginnen dan met een live set van Booka Shade? Tenzij ik morgen Gwen Van Poorten op Tinder tegenkom, denk ik van niet.

De sociale druk tijdens NYE en NYD is groot, maar met deze tips hopen dat wij je kunnen helpen. Want zeg nu zelf, 2016 is echt geen jaar om op de bank te blijven zitten. Dus check onze partyagenda voor vette housefeestjes, technoknallers, hardcore stampavonden, hete rockconcerten, underground indie-events of hot ’n sweaty hiphopfeestjes. Wij zijn er om iedereen te dienen.

ZOEKEN