MET DEZE FEESTJES HOEFT JOUW NYE NIET MAAR EEN AVOND TE DUREN.

Een echt goed feestje duurt nooit lang genoeg. Zeker als dat ook nog eens het grootste feestje van het jaar is. Als je na NYE nog geen zin hebt om terug op je bank te kruipen, dan hebben wij enkele afterparty tips voor jou. ‘Cause the best party is the one that lasts forever.

Als je net NYE in een veel te drukke club heb doorgebracht dan is Nieuwjaarsbal jouw ideale afterparty. Kruip samen met je vrienden in de knusse tent op Dok Amsterdam met zwoele house van Dimitri en Isis. Geen drukte tijdens Nieuwjaarsbal, gewoon met je beste vrienden het nieuwe jaar ontspannen inzetten. Ben je na NYE toch nog niet uitgeveegd? Dan ga je best naar de Martkantine. Met een b2b-sessie van Baikal en The Drifter heb je geen excuus om uit te kateren op de bank. En hetzelfde geldt voor de Breakfast Club in Old School. De illustere Helena Hauff is die dag schooljuffrouw van dienst en laat je met haar mix van electro, acid en spacy synths door de schoolgangen zweven. Met Helena Hauff terug naar de schoolbank, a dream coming true.

Wil je nog meer feestjes waar je kan sjansen, schuren, drinken en compleet horendol gaan? Check dan onze partyagenda om te weten welke knallers jij in 2016 mag verwachten.

NYD agenda