Festival Outdoor 2015 tips

HEERLIJK! Het festival seizoen is de enige reden dat we de kille winter overleven. Hier in Nederland weten we wel hoe we de zomer moeten vieren, en zijn er ieder weekend talloze outdoor en indoor festivals te vinden. Of je nu voor de raketjes, ongekend goede sfeer, toonaangevende line-up of underground locatie gaat - in Amsterdam, Groningen of misschien wel het buitenlandDoor heeft alvast een lijstje gemaakt met de festivals die je absoluut niet mag missen!


Paradigm Festival, Paradigm, Groningen, zaterdag 8 en zondag 9 augustus
Ook in het hoge Noorden weten ze hoe je een feestje bouwt. Op 8 en 9 augustus gaan jij en je vrienden en masse naar studentenstad Groningen voor Paradigm Festival. 10 uur lang even helemaal uit je dak te gaan op David August, Nuno Dos Santos, Guy J, Speedy J en meer! Gauw scoren die tickets!  

Dekmantel Festival, Amsterdamse Bos, Amsterdam, 30 juli t/m 2 augustus
Vier dagen Dekmantel Festival op drie verschillende locaties in Amsterdam: Amsterdamse Bos, Muziekgebouw aan ’t IJ en Melkweg. Met namen als Carl Craig, Cinnaman, Dixon, Floating Points, Four Tet, Legowelt en meer. Intiem en kleinschalig, met een grootse line-up, daar houden we van.

Klamme Handjes Festival 2015, Diemerbos, Amsterdam, zaterdag 25 juli
Een intiem tuinfestival, opgezet door tuinkabouters en bedoeld voor iedereen die zin heeft in een potje tongworstelen met barbecue vlees, tintelende oren door Todd Terry, Jeremy Underground en Medlar, en bomenknuffelen in het mysterieuze Diemerbos. Wij zijn voor. 

Welcome To The Future 2015, ’t Twiske, Amsterdam, zaterdag 25 juli
Als we de vele techno en house liefhebbers moeten geloven, is het WTTF festival een beetje als Mekka. Je moet er op z’n minst een keer in je leven geweest zijn. Dat dat geen straf is, bewijst de rete-strakke line-up wel. Welcome To The Future serveert je Chris Liebing, Len Faki, Seth Throxler en nog een hele rits andere heiligen. Check gauw of er nog kaarten beschikbaar zijn!   

Outsiders Festival, Outdoorpark Hoornse Vaart, Alkmaar, zaterdag 8 augustus
Voor de echte buitenmensen en avonturiers onder ons is het Outsiders Festival dé plek om outdoor avontuur en muzikale hoogstandjes te combineren. Net buiten Alkmaar ga jij op 8 augustus uit je plaat op Derrick May, Oscar Mulero, Sterac en meer.

Loveland Festival, Sloterpark, Amsterdam, zaterdag 8 augustus
Niets dan liefde voor dit heerlijke festival in het Amsterdamse Sloterpark. Al jaren kun je losgaan op een line-up die je het beste uit de techno en house serveert, en dat is in 2015 niet anders. Arjuna Schiks, Carl Cox, Dominik Eulberg, Extrawelt, Melon en nog veel meer DJ helden! Deze mag niet op je lijstje ontbreken, dus hop, bestellen die kaartjes!

DGTL Festival, Parc Del Forum, Barcelona, vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus
Combineer een stedentripje naar de zonnigste stad in het Zuiden met het muziekspektakel van DGTL Festival. Een mind-blowing line-up met onder andere Ben Klock, David August, John Talabot, Maceo Plex en Tom Trago, innovatieve kunsten en dat allemaal in het Spaanse Barcelona. Guapa, op naar onze agenda voor de tickets!  

Gaasper Pleasure 2015, Recreatiegebied Gaasperplas, Amsterdam, zaterdag 15 augustus
Voor de 9de keer op rij keert Gaasper Pleasure terug naar de Plas voor toffe muziek, dikke deuntjes en natuurlijk een overvloed aan dansjes en drankjes. Kom mooie meisjes kijken of hippe gasten zien, onder het genot van Sandrien, Function, Gerd Janson en meer.

Mysteryland 2015, Floriade Terrein, Haarlemmermeer, zaterdag 29 en zondag 30 augustus
Eén ding aan ID&T’s paradepaardje is geen mysterie: dit wil je meemaken. Voor de 22ste editie van Mysteryland trekt de organisatie 2 dagen alles uit de kast met headliners Steve Angello, Chris Liebing, Joris Voorn, Nero, Maya Jane Coles, Jeff Mills, Ben Sims en meer. Wedden dat je na dit weekend zere voetjes hebt? Check snel of je nog tickets kunt scoren!

Voltt Loves Summer, NDSM Docklands, Amsterdam, zaterdag 29 augustus
Feest! Want: 10 jaar Voltt. En dat zul je voelen ook. De timetable doet ons al een paar weekjes kwijlen, want eind augustus staan Loco Dice, Adam Beyer, Mano le Tough, Mark Broom en vele andere favorieten klaar om je eens flink te verwennen. We love it.

Zeezout Festival, Diemerbos, Amsterdam, zaterdag 5 september
De jongens van Bicep doen op dit festival hun enige Nederlandse festival bezoekje, dat alleen al zou genoeg reden moeten zijn om naar Zeezout Festival te komen. Mocht je er meer nodig hebben, check dan de line-up: Dollkraut, Interstellar Funk, Omar S en Tom Trago. Nog niet overtuigd? Kom dan voor de intieme, gezellig sfeer en relaxte setting. Ziltig lekker, dit!

Meer festivals ontdekken, of checken of er nog officiële tickets te koop zijn voor jouw favoriete festival? Klik dan gauw door naar Door’s party agenda! 

 

Zoeken