2MANYDJ’S SET IN MAASTRICHT WAS NIETS MINDER DAN PURE KLASSE.

Het Belgische duo 2manydj’s heeft sinds hun geboorte in 2002 zowat iedere dansvloer ter wereld veroverd. De broertjes Dewaele verheven sonisch knip- en plakwerk tot een ware kunst. Meer dan 40 jaar oud zijn ze nu en nog steeds krijgen ze een publiek dat even oud is als hun kinderen probleemloos aan het dansen. Reden genoeg dus om hun show in Maastricht uit te roepen tot het hoogtepunt van het afgelopen weekend.

Een show van 2manydj’s is nooit met één woord te beschrijven. Als geen ander mixen ze rock, techno, electro aan elkaar. Iggy Pop laten zingen op een techno beat? Geen probleem. Niemand kan zich vervelen bij een 2manydj’s-Show, je moet al een behoorlijke hekel hebben aan muziek om niks te horen wat je leuk vindt. En net daarom zijn 2manydj’s de ultieme party dj’s. Ze maken geen onderscheid tussen techno en house, of pop en rock. 2manydj’s breekt het hokjesdenken af en doet net dat wat muziek zou moeten doen: mensen samenbrengen. 

Zin gekregen in een vet feestje en wil je zelf uitgaan in Maastricht, Amsterdam, Rotterdam of waar dan ook? Check dan onze partyagenda voor de vetste feesten in Nederland en België en dans de zolen van je schoenen.

ZOEKEN