FEEST SAMEN MET DE REST VAN DE WERELD TIJDENS DEZE AFTERPARTY’S

In deze tijden is het belangrijk solidair met elkaar te zijn.

Tijdens NYE is één feestje niet genoeg dus blijf gaan met deze fantastische afterparty’s.

Er zijn gigantisch veel feestdagen in een jaar die je stuk voor stuk een goeie reden geven om van je bank te komen. Maar het enige feest waarop werkelijk iedereen op de wereld in het bezit van een kalender op los gaat is Nieuwjaar. We leven in een barre tijd waarin ieder beetje solidariteit nodig is. Kruip dus direct na NYE nog niet de bank op, maar ga hard samen met de rest van de wereld tijdens deze afterparty’s.

In Rotterdam stuurt TOFFLER je niet naar huis voor 13 uur. Tot die tijd houden ze je binnen met bijvoorbeeld Michel de Hey en Benny Rodgriues, allebei top-dj’s en home grown uit Rotterdam. In Old School betovert de wondermooie Helena Hauff je met haar mix van trance, techno en intergalactische synths. En voor iedereen in het verre Groningen is er MSQBL NYE Festival, helemaal tot 19 uur. Daar zorgen Gregor Tresher en Dominik Eulberg voor vuurwerk.

Heb je liever een goed housefeest, een dik rockconcert of een knaller hardcoresessie? In onze partyagenda kan je per stijl en per stad zoeken zodat jij jouw ideale feestje vindt. Dus kom van die bank en maak van het grootste feest van het jaar direct ook het beste!

NYE & NYD agenda