WE HEBBEN ÉÉN GOUDEN TIP VOOR NYE.

Een simpele tip die je een gouden avond kan opleveren!

Als we je één tip mogen geven voor NYE: blijf niet thuis op die bank hangen. Ik heb het ooit gedaan en heel de avond voelde ik me schuldig. Je twijfelt constant of je wel de juiste keuze hebt gemaakt. Op Facebook kan je met niemand chatten want op dat moment is de hele wereld buiten jij aan het feesten. Kom op NYE dus van die bank af? Die staat er volgend jaar nog wel.

Je kan je avond wel beter goed plannen. Om je te helpen, hebben we een paar techno vrijblijvende tips. In Ahoy, Rotterdam, kan je naar Nachtduik. Knalnamen als de prachtige Nina Kraviz, technodaddy Jeff Mills en newboy De Sluwe Vos maken van het laatste feest van 2015 het beste. In Gashouder doen Ben Klock en Rødhåd de boel ontploffen tijdens Awakenings. Wil je het nieuwe goed binnenvaren moet je naar Morse New Year’s Eve. Een killer techno line-up met Surgeon en Truss in een unieke locatie: De Scheepsbouwloods.

Als je nu vanbinnen helemaal warm en melig wordt, dan is dat volkomen terecht. Tickets voor deze zieke techno feestjes kan je bestellen door op de links te klikken. En voor meer loeiharde feestjes, voor NYE of voor 2016, klik je door naar de partyagenda.

NYE agenda