Koningsdag

Door brengt je de beste Koningsdag feestjes in haar party agenda

Op die ene lentedag kleurt de lucht in Nederland niet blauw, maar oranje. Dan staat op elke hoek van de straat wel iemand een eigen vrijmarkt te houden, vloeit het bier rijkelijk en klinkt om de 20 meter een ander heerlijk muziekje. Koningsdag, daar houden we van! Niet alleen zijn er overdag bizar veel (en vaak gratis!) goede feestjes, je loopt letterlijk van het ene dikke festival naar het andere hippe feestje. Met z’n allen vieren we de verjaardag van onze Willem. Dus neem nog een oranje-tompouce, trek je mooiste oranje outfit aan en ga op pad!

Als je nog niet genoeg inspiratie hebt gevonden in onze party agenda, check dan deze übervette feestjes, bij Door met stipt bovenaan op de wishlist van Koningsdag!

Vollt & Lockdown
Op de meest toffe locatie van Amsterdam, bij de geliefde NSDM-werf aan het water, vind je wederom een knallend feestje van Voltt & Lockdown. Hier ga je los op de beats van Tale of Us, Tom Trago, Bart Skils, Alan Fitzpatrick en vele anderen. Van 12 tot 8 kleurt het hier niet alleen oranje, maar ook techno, minimal en electro!

Hollandsch Glorie
We mogen trots zijn op ons kikkerlandje en alles wat we qua muzikaal talent hebben. Ook dat zal Koning Willem roerend met ons eens zijn. Dus proosten we bij Hollandsch Glorie in Undercurrent op de geluiden van de beste DJ’s, acts en artiesten uit ons eigen land. Dus Hup-Holland-Hup, met 3 vette podia waar onder andere Sandrien, Delta Funktionen, Legowelt, Interstellar Funk en Halve Soul hun ding gaan doen. Dit mag je niet missen.

These Guys (incl. After Dark party)
Tussen de kleurrijke containers van de meeste rauwe buitenlocatie van Amsterdam, de NDSM Treehouse, vind je op Koningsdag een dikker-dan-dik gratis feestje: These Guys!  Ja, dat las je goed. Voor precies nul euri sta jij los te gaan op namen als Aroy Dee, G-String, Robert Bergman, Mattikk en meer! Als je na een dagje dansen nog niet genoeg hebt, volg de organisatie dan naar haar officiële afterparty: After Dark in Closure, aan de Rozengracht. Daar knal jij hem tot 5 uur nog even door!

Meer feestjes checken? Neem dan een duik in onze party agenda

 

Zoeken