FLTRWknd – FEESTJES 13 TM 15 NOVEMBER

Wij filteren de beste feestjes eruit dit weekend!

Lekker he, dat het ‘s avonds weer zo vroeg donker is? Des te meer zin krijgen we om op avontuur te gaan en de warmte van de muziek op te zoeken. Nu weten we bij Door hoe lastig het is om door al die feestjes het bos nog te zien, dus helpen we je op gang. Wij filteren de must-see’s en uitzonderlijke feestjes er voor je uit – de happenings die je echt niet mag missen. Niks kwijlend op de bank in slaap vallen dit weekend – jij zoekt vanaf je luie bank naar je favoriete feestje, bestelt via ons tickets en gaat daarna eropuit, het nachtleven in!

Nachtiville 2015, De Eemhof, Zeewolde – vrijdag 13 november
Het is uitgaan voor volwassenen, losgaan met ontspanning. Nachtiville is een nieuw festival in bungalow park De Eemhof, georganiseerd door het team achter Nachtdigital. Met je vrienden in een huisje, jacuzzi aan, muziek aan, biertje erbij én de mogelijkheid om namen als Ben UFO, David Cornelissen, Job Jobse, Dekmantel Soundsystem en ROD te gaan aanschouwen. Het hele park is jullie speelterrein, met een house en techno line-up waar je u tegen zegt. Er zijn nog wat (minder luxe) huisjes beschikbaar, dus trommel je vrienden op en ga 3 nachten lang relaxen, feesten, relaxen en weer feesten in Zeewolde! 

De Sluwe Vos presents Kontra Live, 013, Tilburg – zaterdag 14 november
De Sluwe Vos had in 2013 zijn grote doorbraak, toen zijn dikke producties en energieke sets hem een onmisbare aanwinst maakten tot de Nederlandse House scene. Maar op de bank stilzitten en zijn successen overdenken is niks voor deze gast uit Deventer. Daarom ontwikkeltje hij KONTRA, een live show met spectaculaire 3D visuals van Studio Wonder. Niet alleen een lust voor het oog, maar met haar muzikale diversiteit van house, techno, drum n bass, jack en rave ook een traktatie voor het oor. Met een tafel vol synthesizers en drumcomputers is een live ervaring geboren. En KONTRA moet je inderdaad live komen ervaren. Dat kan, en wel deze zaterdag in 013 Tilburg!

Thuishaven Wintercircus, Thuishaven, Amsterdam – zondag 15 november
Van onze favoriete feest organisator Jordi van der Heij mochten we er afgelopen week al tickets voor weggeven. En stiekem kijken we al weken uit naar dit feest. Wintercircus, thuis bij Thuishaven, brengt je Konstantin Sibold, Butch, Guy J, Andre Hommen, Ridriguez Jr. en meer! Na een paar hele dikke edities, met bizar goede aankleding én line-up, moet je als house en tech-house liefhebber inmiddels wel weten dat je deze niet mag missen. Mensen vanuit het hele lang reizen ervoor naar Amsterdam – dat zegt genoeg. Volg de liefhebbers en kom thuis bij Wintercircus – vergeet die bank en ga op avontuur! Check gauw of dit bizarre feestje nog niet is uitverkocht!


Naast deze drie feestjes vind je op de Door party agenda nog veel meer feestjes die de moeite waard zijn om van de bank af te komen. Wij hebben alvast voor je gefilterd, het enige wat jij hoeft te doen is checken waar jij naartoe op avontuur wilt! Duik de party agenda in en ontdek het nachtleven! 

ZOEKEN